Henckens Chauffeursdiensten | Driver Services verzorgt sinds 2009 professionele chauffeursdiensten voor bedrijven en particulieren.

Ervaring
Door de jarenlange ervaring zijn onze chauffeurs in staat potentiële risico’s tijdig te herkennen en adequate maatregelen te nemen om een mogelijke onveilige situatie te voorkomen. De rijvaardigheid en voertuigbeheersing van de chauffeurs ligt op een hoog niveau en wordt tijdens (na)scholing up to date gehouden en verder ontwikkeld.

Flexibiliteit
Heeft u eenmalig of voor langere tijd een chauffeur nodig, wij regelen dit graag voor u! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar.

Service
Bij Henckens Chauffeursdiensten | Driver Services bent u verzekerd van een perfecte service. Comfortabel vervoerd worden in uw eigen auto door een chauffeur van Henckens Chauffeursdiensten | Driver Services betekent een veilige reis met een voor u prettige rijstijl, waarbij u ontspannen, voorbereid en op tijd arriveert op uw bestemming.

Representatief
Vanzelfsprekend zijn onze chauffeurs representatief en hebben zij keurige omgangsvormen, zijn discreet en van onbesproken gedrag.